Όλες οι ειδήσεις

Wednesday, March 27, 2013

FTSE LARGE ATHENS UPDATE STOP @279


FTSE LARGE CAP UPDATE (BIG PICTURE)

                     Το 280 πλεον ειναι μεγαλη αντισταση!
                     Μονο με τιμες απο 282-284 μπορουμε να κανουμε
                     λονγκ σκεψεις.

FTSE LARGE CAP ATHENS UPDATE MOVE OUR STOP @ 288


ETE SHORT POSITION OPENED @ 0.692 STOP@0.748


FTSE 1306 UPDATE (ΣΜΕ)


Tuesday, March 26, 2013

SPX UPDATE 60MIN-WEEK


EURODOLLAR UPDATE


ΕΤΕ....NO COMMENTS!


FTSE LARGE CAP


ΔΕΗ UPDATE....SHORT IS IN AND COUNTING!


ΔΕΗ UPDATE...CONFIRM SHORT POSITION @6,21

ολοκληρωσαμε σορτ τοποθετησεις
με  μ.ο. 6,21 στο σμε ιουνιου....
αναμονη για τα στοπ....ανοικτο ακομα.

ΔΕΗ UPDATE FOR SHORT SET UP

αναμονη για ανοιγμα σορτ θεσεις απο 6,25-6,32......
μεχρι της 16,00 πρεπει να εχουμε κανει τα σορτ...

FTSE25 ATHENS UPDATE

we move our stop @296 area

EEEK UPDATE (TRADE CLOSED)

                                                  Long trade closed @ 20.80....profit 4%

Monday, March 25, 2013

Sunday, March 24, 2013

ΓΕΚ UPDATE


καρεκλατο η ρουμανα....


- Δραματικές οι στιγμές στο προεδρικό μέγαρο
- «Δε διαπραγματεύομαι άλλο μαζί σου» φέρεται να είπε ο Κύπριος πρόεδρος
- Σήμερα παίζεται στις Βρυξέλλες και το Eurogroup η τελευταία πράξη του δράματος για την Κύπρο 











Βράδυ Σαββάτου. Η ώρα περασμένη. Τα νεύρα σπασμένα από τις συνεχείς διαπραγματεύσεις. Από τον κίνδυνο να οδηγηθεί η Κύπρος στην καταστροφή και την άτακτη χρεοκοπία.

Η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο και τους εκπροσώπους της τρόικας είχε φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία. «Κούρεμα» 18%-20% για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου και 4% για τις καταθέσεις άνω των 100.000€ στις υπόλοιπες τράπεζες.

Το θρίλερ μεταφέρθηκε στο προεδρικό μέγαρο και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Νίκο Αναστασιάδη. Εκεί βρέθηκε και η τρόικα, προκειμένου να ενημερώσει τους αρχηγούς. Και τότε, το κλίμα άλλαξε.

Με εντολή της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η Ντέλια Βελκουλέσκου στύλωσε τα πόδια και προέβαλε νέες απαιτήσεις: «σπάσιμο» της Τράπεζας Κύπρου σε «καλή» και «κακή» και συγχώνευση του υγιούς τμήματος με το αντίστοιχο της Λαϊκής. Αυτό όμως θα σήμαινε πως Τράπεζα Κύπρου θα επωμιζόταν το δάνειο των περίπου 9 δισ. ευρώ, που είχε πάρει η Λαϊκή Τράπεζα από το Ταμείο Ρευστότητας (ΕΛΑ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν στο κόκκινο. Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ αρνούνταν να κάνει πίσω, οδηγώντας τις συζητήσεις σε ναυάγιο και την Κύπρο στο γκρεμό. Και τότε, ήρθε η έκρηξη του Νίκου Αναστασιάδη!

«Δεν σε αντέχω, δεν μπορώ να διαπραγματευτώ άλλο μαζί σου» φέρεται να είπε ο Κύπριος πρόεδρος στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του ΔΝΤ. Υπάρχουν πληροφορίες πως πάνω στα νεύρα του πέταξε και μια καρέκλα!

Οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν. Τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και ο πρόεδρος της Κύπρου αναχώρησε για τις Βρυξέλλες και το κρίσιμο Eurogroup χωρίς μια κατ’ αρχήν συμφωνία στα χέρια του. Η διαπραγμάτευση ξεκινά από το μηδέν και το βράδυ στις Βρυξέλλες θα είναι δραματικό. Ας ελπίσουμε πως θα δε είναι και καταστροφικό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ!

Πήγε για πιτ στοπ στην παλιά του ομάδα ο Χάμιλτον.

Ο Λούις Χάμιλτον αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην McLaren και όπως φάνηκε σήμερα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως πήρε μεταγραφή στην Mercedes.
Ο Βρετανός μας χάρισε στον σημερινό αγώνα μια από τις πιο αστείες στιγμές της Formula 1. Κατά την είσοδό του στα πιτ για την πρώτη αλλαγή ελαστικών μπερδεύτηκε και πήγε στα πιτ της McLaren, όπου οι μηχανικοί της του έκαναν νόημα να συνεχίσει και να πάει πιο κάτω στα πιτ της Mercedes.
Θα ειχε το μυαλο του στην Κυπρο.....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0KF-4mVQAo0

ΠΕΙΡΑΙΩΣ UPDATE DAILY (BIG PICTURE)


Οριακα πανω απο 0,28 εχει ελπιδες για κατι καλο,το 0,26 παρα πολυ δυσκολο! Φυσικα πανω απο 0,33 αλλαζει ολη η εικονα της και μπορουμε να σκεφτομαστε λονγκ τοποθετησεις,τιμες κατω απο 0,20-0,205 θα οδηγησουν σε νεα χαμηλα.

ΙΝΛΟΤ UPDATE DAILY


METKA UPDATE 60MIN